D'n /

Dit is D’n Veen

 

De gemeente Doetinchem heet de ambitie om de Veentjes vanaf 2021 te vergroenen en transformeren naar een meer bruisend en leefbaar gebied midden in de stad. Zo heeft het Amphionpark inmiddels een opknapbeurt gekregen en zal op korte termijn het openbaar gebied meer vergroend en autoluw worden gemaakt. Met de komst van D’n Veen ontstaat nu ook een aantrekkelijk woonklimaat in de Veentjes.

 

Bekijk de woningen Bekijk op Funda

D'n /

Fraaie transformatie


Het plan D’n Veen ligt onder het wooncomplex de Slinger en is een voormalige winkelplint op de begane grond. Het plan zet in op duurzaam hergebruik van commerciële ruimte. Zo worden de winkels intern volledig gestript en verbouwd tot moderne stadsappartementen. Na verbouwing zullen er nauwelijks wijzigingen in vorm, uiterlijk en constructie ontstaan aan de buitenzijde, maar binnenin des te meer! Met deze transformatie komt er een mooie overgang tussen het pand en de straat.

Je kunt er zo in

In D’n Veen heb je straks keuze uit gelijkvloerse studio’s en 2- en 3-kamerappartementen met een eigen ingang met uitzicht op bijvoorbeeld de binnentuin of het park. De woningen zijn allemaal zeer duurzaam en dat betekent geen onverwachte hoge energiekosten meer; alle woningen hebben energielabel A. Ook heb je hier geen onverwachts hoge investeringen meer, want zodra je de sleutel ontvangt ligt de vloer er al in en kan het inrichten van je eigen plek beginnen.

 

Kies hier je plek in D’n Veen

Wil jij wonen in D'n Veen?

In D’n Veen heb je straks keuze uit gelijkvloerse studio’s en 2- en 3-kamerappartementen met een eigen ingang met uitzicht op bijvoorbeeld de binnentuin of het park. De woningen zijn allemaal zeer duurzaam en dat betekent geen onverwachte hoge energiekosten meer; alle woningen hebben energielabel A.

Meld je aan