Verhuur is gestart!

Beleef de stad, ontdek de natuur

 

Stel je voor; op een warme dag ga je voor een picknick naar het park. Of je wandelt het centrum in naar je favoriete koffietentje, restaurant, conceptstore of terras. Lekker thuisblijven is ook prima. Doe een drankje in je eigen tuin of ontmoet anderen in de gemeenschappelijke binnentuin van het complex. In D’n Veen kun je alle kanten op. Hier is altijd wat te doen en te beleven.

D'n /

Alles in de buurt


Doetinchem is de ongekroonde hoofdstad van de Achterhoek. Het is een levendige en bruisende stad, met een divers winkelaanbod, tal van culturele hotspots, gezellige uitgaansgelegenheden en overal om je heen de natuur. Ook scholen, sportclubs en gezondheidszorg vind je allemaal vlakbij. Zoek je af en toe graag de rust op, dan zul je je thuis voelen in het Amphionpark of de Stadstuin. Maar net zo makkelijk wandel je het centrum in waar het stadse leven je omarmt.

Centrale ligging


Doetinchem ligt centraal in het Oosten van het land. Je zit zo op de N314 richting Zutphen of de A18 en A12 richting Arnhem en verder weg. Het openbaar vervoer is goed geregeld in Doetinchem. Er zijn twee NS Stations en tal van buslijnen. Maar omdat Doetinchem niet al te groot is, doe je alles net zo makkelijk te voet of met de fiets. Zeker als je in D’n Veen woont.

Wil jij wonen in D'n Veen?

In D’n Veen heb je straks keuze uit gelijkvloerse studio’s en 2- en 3-kamerappartementen met een eigen ingang met uitzicht op bijvoorbeeld de binnentuin of het park. De woningen zijn allemaal zeer duurzaam en dat betekent geen onverwachte hoge energiekosten meer; alle woningen hebben energielabel A.

Meld je aan